My Photo
Name:
Location: Dublin, Ireland, Ireland

Saturday, July 13, 2024

Milan Str: Tipovi vežbačica u teretani

 Tipovi vežbačica u teretani

Zbunjena: Došla u teretanu. Zna da treba, ne ide joj se, gadi joj se. Ona sve nešto gleda, "ne, ne, hvala, ne treba." Pođe nešto da radi, pa... i, ona najčešće odustane.

Jutjuberka:
 To je devojka koja je gledala ceo jutjub, ceo instagram, i smatra da je vežba bolja ako je čudnija. Radi najčudnije vežbe što postoje na internetu. I stalno pita trenera, "ima li neka nova vežba?", iako su sve vežbe izmišljene pre 100 godina. Švarceneger nije radio nikakve nove vežbe, nego - čučanj, benčpres, potisak iznad glave i biceps.

Dve drugarice:
 Napadno ni sa kim ne komuniciraju. Blago su, onako, muževne. Jedna je kratko ošišana, ima pirsing, tetovirana, ima rendane zulufe... Onako su, „ljubazne“, jedna prema drugoj, ne razgovaraju ni sa kim.

Žena kojoj treba psihijatar:
 Onako isprepadana, ide kroz teretanu, nađe nekog „da pričamo“, da ispriča celu istoriju svojih problema - muž, deca, kredit, baba, zakopano zlato u šumi... šta god oćeš da ispriča. I, istini za volju, bogati amerikanci imaju psihijatra. Ovi manje bogati imaju bartendera, frizerku ili trenera, a mi obični, obično pričamo međusobno ili sa taksistom.

Dve vrste koje su naslonjene na internet su vajfajke i selferke.

Vajfajka stalno se pomera po teretani, "jao, pa, jel imate drugi internet? Koji je pasvord? Jel možeš da mi pustiš hotspot? Mora da promeni stauts, da nešto iskomentariše kod drugarice... a druga je selferka, koja u teretani radi šest serija po pet selfija, odmori, i još dve serije po pet selfija, i ode kući bez da vežba.

Došla s momkom: Momak, onako, osrednji bilder, ona zaljubljena u njega. "Moj baja je najjači!", grli ga, dodaje mu teg, dodaje mu da pije vodu, vežba sa njim, gleda popreko devojke koje pričaju sa njim, uključujue se u razgovore koje on vodi, privatava ga nežno dok on vežba za dupence... kao da mi ne znamo šta će da bude sa njim kada dođu kod kuće.

Prep*čke:
 Ja se izvinjavam što koristim ovaj termin, možda u različitoj konotaciji od one na koju ste navikli. To su one zgodne ribe koje dugo vežbaju, koje imaju u glavi šta žele da rade. Znaju šta će da vežbaju, rade sa težinama, rade čučanj, rade iskorak, zgibove... ne komuniciraju mnogo sa ljudima. Lepo izgledaju. Ako eventualno neki od onih j*bača - presretača proba da ukliza - "ne hvala", a u sebi se misli, "U usta te j*bem seljačka". Ni sa kim ne uđe u komunikaciju ako to ne želi, odnosno, protiv svoje volje.

Baba:
 Kad kažem baba, ja imam 54 godine, u ovom slučaju je baba od 40 godina, koja jako dugo vežba i diže skoro kao muškarci. Sigurno diže više od svih devojaka u teretani. Radi velike težine. Ne komunicira mnogo sa ljudima, a ove zbunjene je samo gledaju, i kažu "auuu". Baba, naravno, u super formi.

Ove koje simpatišu vlasnika teretane:
 Govore ljudima - "Dobrodošli kod nas!". Ulaze u šank. Nekad se uhvate, bespravno, za džoger.
I, očigledno da postoji nekakva energija sa njene strane prema vlasniku, a vlasnik nedodirljiv, možda je čak i ignoriše.

Nadrkana bilderka:
 Uđe, skoro besna, vežba, ljuta što nije jela, diže težine, ide okolo, ne razgovara ni sa kim... uđe, izađe, izdominira.

Debela nadrkana:
 "Ja sam došla ovde, ne da vežbam, meni masa ne treba, ja oću da se zategnem." I koliko god da joj objašnjavaju da ne treba da jede to što jede i šta treba da vežba, eno je na traci - od one nadrnadnosti, ona postaje puž, počinje da se znoji, ali, ne mršavi.

Čupa:
 To su one sa ogromnom kosom, koju ne mogu da obuzdaju. Rade trbušnjake, rade one vežbe za leđa, razmazuju, odnosno razvlače kosu po teretani i odlično nam obrišu prašinu.

Štiklerka i šminkerka:
 Meni je to neshvatljivo, dolaze našminkane, kao da je nova godina. Nalaze patike sa platformom. Vežbaju u tim patikama i u tim štiklama. Idu na traku. Rade čak i zumbu, rade čučanj, i jednostavno totalno neprilagođene za teretanu, ali dobro izgleda na fotografijama na internetu.

Ljubavnica lokalnog gangstera:
 Ona bi da uđe u komunikaciju sa nekim muškarcima, ali svi begamo, najnormalnije, za svaki slučaj.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home