My Photo
Name:
Location: Dublin, Ireland, Ireland

Thursday, February 18, 2016

Narod najviše veruje Vučiću, a najmanje Pajtiću!Građani Srbije i dalje najviše veruju u ono što priča i radi premijer i lider SNS Aleksandar Vučić, dok je prvi čovek DS i još uvek aktuelni šef vojvođanskog režima Bojan Pajtić, poslednji kome bi birači ukazali poverenje, pokazuju rezultati prvog predizbornog istraživanje agencije "Faktor plus"

PRVO PREDIZBORNO ISTRAŽIVANJE FAKTOR PLUSA: Narod najviše veruje Vučiću, a najmanje Pajtiću!

Građani Srbije i dalje najviše veruju u ono što priča i radi premijer i lider SNS Aleksandar Vučić, dok je prvi čovek DS i još uvek aktuelni šef vojvođanskog režima Bojan Pajtić, poslednji kome bi birači ukazali poverenje, pokazuju rezultati prvog predizbornog istraživanje agencije "Faktor plus"
informer.rs 03. 02. 2016. 11:55
183
Tanjug
Prema rezultatima ankete koju je "Faktor plus" sproveo u periodu od 26. januara do 2. februara, Vučiću veruje čak 57 odsto građana, dok se njegovom političkom delovanju protivi 31 odsto njih.
Na drugoj strani, poverenje u Bojana Pajtića ima tek 9 procenata anketiranih, a čak 63 odsto njih smatra da lider DS ne radi dobro svoj posao.
Na "listi poverenja" drugo mesto dele predsednik Srbije Tomislav Nikolić i potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović, kojima je simpatije poklonilo 27 odsto anketiranih. Treći na listi je lider SPS Ivica Dačić, a za njim slede Branko Ružić, Vojislav Šešelj i Boris Tadić.
Informer

SNS 49,5%, SPS 10,6%, DS 6,8%, SRS 6%

Ukoliko bi u nedelju bili održani vanredni parlamentarni izbori u Srbiji, ubedljivu pobedu odneo bi SNS sa 49,5 odsto osvojenih glasova, dok bi na drugom mestu bio SPS sa 10,6 procenata. U srpskom parlamentu našlobi se mesta i za DS (6,8%), radikale (6,0%), DSS-Dveri (5,6%) i listu koju predvode SDS i LDP (5,2%). Svi ostali našli bi se ispod neophodnog cenzusa od 5 odsto.
Informer
Istraživanje pokazuje da bi u ovom trenutku na predstojeće izbore izašlo 53 odsto upisanih birača, dok čak 25 procenata glasača tvrdi da se neće pojaviti na biralištima. Od onih koji žele da ispune svoju građansku dužnost 70 odsto već sada zna za koga će glasati, a 30 odsto još nije donelo tu odluku.
Informer
Informer


 

0 Comments:

Post a Comment

<< Home