My Photo
Name:
Location: Dublin, Ireland, Ireland

Saturday, July 08, 2006

Idealan tim za SP 2006.

Semorica igrača Italije našla su mesto u idealnom timu Svetskog prvenstva u Nemačkoj, koji je saopštila Svetska fudbalska federacija (FIFA). Tim od 23 igrača koja su najviše pokazala na SP izabrala je Tehnička grupa FIFE. U idealnom timu su i četvorica Francuza koji će igrati u finalu sa Italijom. Domaćini, polufinalisti Nemci imaju takodje četiri igrača na spisku najboljih, kao i polufinalsiti Portugalci. Uz igrače iz najbolja četiri tima Mundijala, mesto medju 23 našla su dva Argentinca, i po jedan Englez i Brazilac. Sastav idealnog tima:
Golmani:
Djanluidji Bufon (Italija), Jens Leman (Nemačka), Rikardo (Portugal).

Odbrana:
Roberto Ajala (Argentina), Džon Teri (Engleska), Lilijan Tiram (Francuska), Filip Lam (Nemačka), Fabio Kanavaro (Italija), Djanluka Zambrota (Italija), Rikardo Karvaljo (Portugal).

Vezni red:
Ze Roberto (Brazil), Patrik Vijera (Francuska), Zinedin Zidan (Francuska), Mihael Balak (Nemačka), Andrea Pirlo (Italija), Djenaro Gatuzo (Italy), Luiš Figo (Portugal), Maniš (Portugal).
Napad:
Ernan Krespo (Argentina), Tjeri Anri (Francuska), Miroslav Klose (Nemačka), Frančesko Toti (Italija), Luka Toni (Italy).

1 Comments:

Blogger Iceman said...

Iako ne volim francuze, dvanjihova igraca svavako zasluzuju da se nadju u idealnom timu. To su Maluda i Abidal. Dva momka koja ni na jednoj utakmici francuza nisu podbacila. Treba svakako pomenuti i Kristijana Ronalda i golmana Didu koji je primio samo dva gola za razliku od Lemana koji je golove primao na smesan nacin.

5:17 AM  

Post a Comment

<< Home